Det här är vi

Vi har erfarenhet och produktkännedom sedan 40 år. Vi har egen testapparatur som är densamma som används av internationella testinstitut. Vi testar inte bara vår egna produkter utan även produkter av andra fabrikat - när anledning finns.

För våra kunder betyder detta att sportmattor från oss är ett tryggt köp. De kan känna sig trygga och säkra på att de sportmattor som levereras från oss kommer att tjäna sin funktion år efter år. Vi har kunder som köpt sportmattor från oss i början av 70-talet .. Och de används fortfarande i den dagliga verksamheten.

Vi har levererat sportmattor till 4 Olympiska Spel.

Dessa leveranser är ett resultat av kvalitetstänkande i kombination med innovativitet. Vi var först med att använda tvärförnätat polyetenskum som kärna i våra mattor. Vi var först att använda enkelsidig beläggning av vinylen till våra fodral - vilket ger en smidigare och mjukare känsla och dessutom ökar rivstyrkan.

Vi tillverkar våra sportmattor i vår egen fabrik, vilket innebär stora fördelar för våra kunder, vi kan ”skräddarsy” mattor för speciella lokaler eller udda behov. Och det gäller inte bara sportmattor.

os88  os88  diplom diplomos  mokba  sydney